April 16, 2024

Wonder Glow Sasar Jualan 37K Unit Serum StemCell DMS360 Awal 2018

Wonder Glow Serum StemCell DMS360
Produk anti penuaan, Serum StemCell DMS360 tampil dengan pek baharu beserta pelekat hologram bagi membolehkan pengguna membezakan ia dengan produk tiruan.

Wonder Glow Serum StemCell DMS360Sebelum ini, terdapat lambakkan produk tiruan sehingga ramai pengguna tertipu dan stokis / ejen menghadapi kerugian.

Produk syarikat Wonder Glow Cosmetics Sdn. Bhd. ini menyasarkan jualan sebanyak 37,000 unit Serum StemCell DMS360 dalam tempoh suku pertama tahun ini (2018) dan membantu stokis / ejen menjana keuntungan melalui jualannya.

Menurut pengasasnya Datuk Ryzal Jamaludin,

Keyakinan itu berdasarkan sambutan luar biasa produk itu sepanjang 3 tahun ianya berada dipasaran yang menjadi ia pilihan popular pengguna berikutan dapat memberi kesan maksimum kepada kulit wajah.

Serum StemCell DMS360 merupakan satu-satunya produknya yang dapat mengatasi pelbagai masalah antaranya jeragat, kulit kusam, tona tidak sekata, parut lama dan anti-penuaan.

Pengguna hanya perlu memakainya di kulit wajah secara konsisten bagi hasil yang menggembirakan.

Apakah Keistimewaan Serum StemCell DMS360?

 • Serum ringan yang senang dan mudah digunakan
 • Menyegarkan , meganjalkan , melembabkan kulit wajah
 • Mengawal dan Menghalang pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
 • Mencerahkan kulit wajah cantik berseri tanpa adanya pengelupasan
 • Menghalang dan mematikan pertumbuhan jerawat dikulit wajah
 • Mengecilkan liang pori dan menutupnya
 • Mengurangkan dan mencegah pigmentasi di kulit wajah
 • Kulit wajah awet muda dari usia sebenar
 • Mengekalkan dan mencantikkan solekan di wajah

Kebaikan Serum StemCell DMS360 juga pelbagai kerana turut dapat menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan pada wajah, meneutralkan dan merawat kulit rosak disebabkan oleh pemakaian kosmetik yang mengandungi kimia.

Selain itu, ia juga dapat membantu menyihatkan kulit untuk kompleks wajah lima kali lebih awet muda, membantu mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari, mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata dan menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan berseri.

Wonder Glow Giatkan Promosi Serum StemCell DMS360

Wonder Glow Serum StemCell DMS360
Tambahan Datuk Ryzal, pihaknya akan menjalankan kempen promosi secara agresif di media sosial dan pengiklanan di suratkhabar popular dalam meningkatkan penjenamaan produk selain mahu memberi keyakinan tinggi kepada masyarakat.

Ini kerana katanya, Serum StemCell DMS360 pernah berdepan dengan isu produk tiruan dan menerusi pek baharu, pelekat hologram telah diperkenalkan sebagai bukti keaslian.

Pihaknya tidak pernah berkompromi dengan isu produk tiruan dalam menjaga kepentingan penggunaan yang sentiasa menjadi keutamaan.

Isu produk tiruan yang dihadapi mereka sebelum ini memberi kesan terhadap jualan dalam masa yang sama punyai masalah dengan wakil pengedar sehinggakan banyak produk terkandas tidak dapat diedarkan menyebabkan kerugian sehingga RM2 Juta.

Dengan pengambilalihan ini, moga semua stokis dan ejen yang sah dapat memastikan pengguna tidak ragu-ragu mendapatkan Serum StemCell DMS360 di pasaran.

Cara Penggunaan Serum StemCell DMS360

 1. Gunakan selepas mencuci muka sebelum tidur
 2. Keringkan wajah dengan tuala bersih
 3. Tekapkan serum stemcell secara lembut pada wajah (sapu dengan cara tepek-tepek sahaja)

Setiap kotak Serum StemCell DMS360 memiliki 10 botol di dalamnya di mana satu botol boleh digunakan 2-3x bergantung kepada cara penggunaan dan luas kawasan wajah yang menggunakannya.

Sekotak boleh menampung penggunaan sehingga sebulan.

Kini anda boleh dapatkan ia pada harga promosi yakni tiga (3) kotak Serum StemCell DMS360 pada harga RM150 (Untuk tempoh terhad) .

Berminat? Anda boleh mendapatkannya pada harga promosi ini dengan menghubungi talian 013-6310018 atau layari Facebook Bizi Riz Shop HQ Bangi.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *