September 23, 2023

Anlene #WeAreMore Seru Warga Malaysia Melangkah Lebih Jauh

Anlene WeAreMore
Anlene, susu tepung dewasa yang mempunyai 50% lebih nutrien berbanding susu biasa kini menyeru warga Malaysia untuk melangkah lebih jauh setiap hari.

#WeAreMore merupakan kempen terbaru mereka berganding bahu bersama selebriti terkemuka seperti Stacy Anam, Noh Salleh, Shalma Ainaa dan Aidid Marcello.

Ia bertujuan untuk menggalakkan warga Malaysia untuk melangkah lebih jauh dengan kisah-kisah dari personaliti yang memberi inspirasi, yang telah melangkah jauh walaupun terpaksa menghadapi pelbagai cabaran hidup.

Anlene diformulasi dengan MoveMax™ memberikan 50% lebih nutrien*(berbanding dengan susu biasa). Ia mengandungi kalsium tinggi, kolagen dan protein bagi membantu serta menyokong keperluan harian anda untuk mencapai lebih lagi setiap hari.

Ia sesuai untuk golongan dewasa masa kini yang ingin menjaga tulang, sendi serta otot bagi mencapai dan melakukan sesuatu dengan lebih lagi!

Anlene We Are More

Bro juga salah seorang yang amat mementingkan penjagaan tulang, sendi serta otot. Pastinya Anlene pilihan Bro.

Ingin melangkah lebih lagi?

Dapatkan nutrisi yang disediakan khas untuk membantu anda mencapai lebih lagi. Anlene MoveMax™ boleh didapati dalam pek susu tepung, UHT, dan yogurt di outlet utama di seluruh negara.

Untuk maklumat lanjut tentang Anlene dan kisah-kisah penuh inspirasi dari para personaliti #KitaLebihLagi, layari laman Facebook Anlene Malaysia di www.facebook.com/AnleneMalaysia dan laman web www.anlene.com.my.

Jemput Follow Bro Framestone di Facebook ! Instagram ! Twitter

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *