May 16, 2021

Nikmati Slide The City Selama Sebulan di Setia City Convention Centre

Slide the City Set Slides Its Way Back to Klang Valley
Slide the City Malaysia secara rasminya akan berlangsung selama sebulan bermula setiap minggu dari 30 Sept hingga 29 Okt 2017 di Setia City Convention Centre, Setia Alam.

Ia akan diadakan pada setiap minggu yakni pada setiap hari Jumaat (5 petang – 12 tengah malam) dan hujung minggu (9 pagi – 12 tengah malam).

Pastikan anda tidak terlepas merasai pengalaman menarik ini yang telah menjadi fenomena diseluruh dunia.Slide The City is Returning to Kuala Lumpur!
Monkey Theory Sdn. Bhd. merupakan yang terawal memperkenalkan ia di Malaysia pada Disember 2015 dimana ia telah menjelajah seluruh negara seperti Pulau Pinang, Melaka, Kuantan dan Johor Bahru.

“Kami mendengar apa yang dikatakan oleh para peminat dan kami kini memanjangkan hari-hari gelongsor dari hanya satu hujung minggu hingga satu bulan yang panjang! Kami mahu semua orang mempunyai peluang untuk mengalami slaid sekurang-kurangnya sekali dalam seumur hidup mereka!” – Mr Leong Delon, Founder and Chief Executive Officer of Monkey Theory Sdn. Bhd.

Slide the City ini sesuai bagi mereka yang mencari masa yang menyeronokkan dan nyaman pada musim panas ini

Ia merupakan fenomena di seluruh dunia dan telah menyerang bandar-bandar utama termasuk Amerika Syarikat, Kanada, Columbia, United Kingdom, Korea, Jepun, Brunei, Hong Kong, Macau, China, Taiwan dan banyak lagi.

Slide The City is Returning to Kuala Lumpur!

Slide The City is Returning to Kuala Lumpur!

Tiket Slide The City @ Setia City Convention Centre

Tiket dijual pada harga RM29, manakala tiket VIP dijual pada harga RM86.

Ia juga boleh didapati di 7-Eleven terpilih sekitar Pulau Pinang, Selangor dan di Lembah Klang bermula dari minggu ke-3 September 2017.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari www.slidethecity.asia atau Facebook Slide The City MALAYSIA.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

20 thoughts on “Nikmati Slide The City Selama Sebulan di Setia City Convention Centre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *