May 16, 2021

Selfie Sempurna Dengan Vivo V5s Pada Harga Murah Mulai 17 Jun 2017

Vivo V5s
Vivo Malaysia telah mengumumkan Vivo V5s versi terbaru Matte Black yang mampu memberikan kesempurnaan pada setiap gambar selfie yang diambil.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif vivo Malaysia, Mike Xu.

Pelaburan kami yang kukuh dalam R&D, inovasi dan kempen pemasaran setempat membantu jenama ini merekod jualan yang positif pada tahun lepas. Pada masa ini, vivo memegang 12 peratus daripada keseluruhan pasaran dan berada di kedudukan keempat di negara ini dengan pertumbuhan jualan bertambah setiap tahun.”Memfokuskan pada golongan muda yang merupakan kaki selfie, Siri V5 datang dengan kamera hadapan 20MP yang sukar ditandingi.

Vivo V5s telah mendapat sambutan yang mengalakkan daripada pengguna yang membawa kepada pertumbuhan jualan yang meningkat, membuat V5s pilihan yang popular di kalangan rakyat Malaysia.

Oleh itu, Vivo mula perkenalkan versi warna terbaru – vivo V5s Matte Black!

Baca : Vivo V5Plus Matte Black is now Official in Malaysia!
Vivo V5s
Selain daripada perbezaan warna, Vivo V5s Matte Black ini masih mengekalkan spesifikasi dan harga yang sama.

Kamera hadapan 20MP hadir bersama teknologi soft light dalam membantu untuk mendapatkan hasil selfie yang menarik manakala kamera belakang pula 13MP f/2.0.

Paparan Vivo V5s telah dinaiktaraf ke Funtouch OS 3.0 berasaskan sistem operasi Android 6.0.1 menjadikan penggunaannya lebih lancar.

Sebenarnya, banyak fungsi yang menarik terdapat pada Vivo V5s ini antaranya Face Beauty 6.0, Fungsi Group Selfie dan App Clone.

Bro akan kongsikan review mengenainya bila berpeluang untuk review Vivo V5s ini nanti ;)

Miliki Vivo V5s Pada Harga Termurah di Maxis, Digi & Celcom

Vivo V5s
Bulan Jun ini, Vivo mula berkolaborasi bersama beberapa peneraju Telco tempatan – Maxis, Digi & Celcom untuk memiliki Vivo V5s pada harga termurah.

Harga jualan RM1,299 dan anda boleh dapatkan ia lebih murah melalui pakej / pelan yang ditawarkan oleh setiap telco yang terlibat.

Ia akan dijual mulai 17 Jun 2017.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari www.vivo.my atau laman Facebook Vivo Malaysia.


Bicara Bro : Terima kasih atas hamper istimewa dari Vivo Malaysia.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

3 thoughts on “Selfie Sempurna Dengan Vivo V5s Pada Harga Murah Mulai 17 Jun 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *