November 29, 2023

Semburan Deodoran ROMANO Beri Kesegaran 24 Jam Buat Lelaki Maskulin

Romano - Semburan Deadoran Untuk Keyakinan Lelaki
Semburan Deodoran ROMANO hadir dengan wangian maskulin premium dan formula cepat keringan yang diperbaharui.

Ia mampu memberikan kesegeran selama 24 jam dan perlindungan kepada lelaki yang memerlukan sofistikasi dan keyakinan ketika melakukan rutin harian mereka.

Dengan kandungan antibakteria, ia melindungi anda daripada bakteria dan menghalang pembentukan bau badan yang mampu menggugat keyakinan anda sepanjang hari.

Semburan deadoran Romano
Semburan Deodoran ROMANO juga kini lebih berkesan dengan peningkatan 20% tahap kekuatan harumannya.

Ia juga didatangkan dalam empat jenis wangian (Metro Pulse, Prestige, Classic & Urbane Attitute) mengikut kesusaian gaya hidup anda. Sekali gus memastikan semburan dapat bertahan lama dan membolehkan anda berbau harum dan segar sepanjang hari.

Pek baharunya juga menyampaikan mesej yang jelas tentang lelaki maskulin yang sentiasa cemerlang dalam setiap perkara yang dilakukan tetapi masih mampu mengekalkan kesegaran sepanjang hari.

Semburan deadoran Romano
1 – ROMANO Metro Pulse dimulakan dengan adunan Citrusy dan Aqueous yang menyegarkan, dicampur bersama Pudina dan Sage yang menyamankan serta diakhiri dengan kehangantan Woody.

Segar dan provokatif, haruman ini sempuran untuk lelaki urban yang bersemangat tinggi.

Semburan deadoran Romano
2 – ROMANO Prestige menyaksikan keindahan campuran Black Pepper dengan Citrus yang dijalinkan bersama kemewahan Lavender dan Sage serta didasari bauan Amber Woody.

Tarikan utama haruman ini adalah sesn akuatiknya yang menggoda menjadikan ia wangian mewah kepada lelaki sofistikated dan berpengaruh.

Semburan deadoran Romano
3 – ROMANO Classic berteraskan wangian Woody hasil adunan minyak daripada pokok nilam dan cendana.

Esen tumbuhan aromatiknya pula memberikan kesegrana dengan sedikit adunan Citrus serta Spices. Kehangatan esen-esen tersembunyi kemudiannya membentuk wangian ini sebagai satu epitome terhadap ciri versatil.

Ia dicipta untuk lelaki perkasa moden dengan tarikan yang merentas zaman.

Semburan deadoran Romano
4 – ROMANO Urbane Attitude difokuskan terhadap kesegaran haruman Fougére daripada Lavender bersama percikan Bergamot dan perahan Lemon.

Esen buah-buahan eksotik seperti Nanas dan Cassis menambah sentuhan berkarisma manakala esen sensual kesturi dan Woody menyempurnakan haruman dinamik ini.

Paling sesuai untuk lelaki urban bergaya dengan personality yang menyerlah.

ROMANO Deodorant Spray 150ml dijual pada harga RM14.90 dan boleh didapati di semua farmasi dan pasaraya terkemuka seluruh Malaysia.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

2 thoughts on “Semburan Deodoran ROMANO Beri Kesegaran 24 Jam Buat Lelaki Maskulin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *