September 21, 2023

InstaEvo – Rahsia Mudah Urus Bisnes & Jana Pendapatan di Instagram

Buat para peniaga yang berniaga menggunakan Instgram.

Bro nak kongsikan SATU RAHSIA yang pasti banyak membantu anda, dengan memudahkan segala urusan bisnes anda di Instagram.

Bagaimana?

Baca sampai habis apa yang ingin Bro kongsikan ini.

Cara Mudah Urus Bisnes di Instagram

Memang penat menghadap instagram pagi petang siang malam untuk berbisnes. Itu baru instagram, belum lagi facebook, whatsapp atau medium lain yang anda gunakan.

Bro cuma nak kurangkan beban korang dalam masa yang sama mampu meningkatkan jualan / pendapatan anda melalui aplikasi Instagram.

Kini, kerja anda mencari pelanggan di Instagram semakin mudah! Anda bakal mempunyai ‘pembantu pemasaran’ Instagram yang tidak banyak songeh dan berkerja 24/7.

Gaji bulanan dia cukup murah tanpa perlu anda fikir pasal Socso / EPF ataupun MC tertiba sewaktu jualan anda berada di kemuncak.

‘Pembantu Pemasaran’ Sudi Bekerja 24/7 di Instagram untuk Anda

InstaEvo - Pembantu Peribadi
‘Pembantu Pemasaran’ yang Bro maksudkan merupakan aplikasi sistem 9 dalam 1 – Pemasaran Instagram InstaEvo kini dapat bantu anda buat jualan yang gempak secara automatik 24/7 walaupun anda sedang tidur.

‘Set & Forget’, kemudian tunggu jualan masuk ke dalam akaun bank anda.

Penafian : Jangan risau! Jika anda tak berminat atau tidak berpuas hati dengan aplikasi ini dalam tempoh 7 hari selepas pendaftaran akaun anda, kami akan pulangkan kembali 100% wang pendaftaran anda tanpa banyak soal!

Yang penting, Daftar Sekarang!

Apa ‘Pembantu Pemasaran’ Ini Boleh Buat

Cara Mudah Urus Bisnes di Instagram
Prosedure asas kalau korang nak cari pekerja. Mesti Korang nak tengok resume dan apa yang dia boleh lakukan untuk uruskan perniagaan anda.

Ok, Bro senaraikan apa skill dan kebolehan yang dia boleh lakukan sebagai ‘Pembantu Pemasaran’ anda :-

 • Auto post
 • Auto Komen
 • Auto Like
 • Auto Follow
 • Auto Followback
 • Auto Unfollow
 • Auto Direct Message (DM)
 • Search
 • Image Editor
 • ???? – Akan ditambah sekiranya, ramai yang suka dengan perkhidmatan yang diberikan

Semua perkara diatas, akan diuruskan oleh ‘Pembantu Pemasaran’ yang anda upah pada harga serendah RM37 / sebulan. Gila murah…!!

Harga Tawaran Pembantu Pemasaran Instagram

Apa lagi, Daftar Sekarang!

Dan mulakan tahun 2017 dengan jualan berganda tanpa perlu anda menghadap instagram pagi petang siang malam. Cuba dulu, jika tak ok, anda boleh pecat dan wang anda akan dikembalikan.

Penafian : Daftar hari ini untuk dapatkan harga pengenalan.

Gunakan kesempatan ini untuk mencuba Aplikasi InstaEvo dalam tempoh 7 hari dan jika anda tidak mahu melanggan aplikasi ini dalam tempoh tersebut, wang pendaftaran anda akan dipulangkan tanpa banyak soal.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

7 thoughts on “InstaEvo – Rahsia Mudah Urus Bisnes & Jana Pendapatan di Instagram

 1. Banyak sungguh fungsi autonya hehe… letak gambar semua cun-cun.. menarik contentnya.. pastu auto follow huhu… limit sehari 1000 account ke… wow.. conpem.. mencurah2 mai followers…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *