September 30, 2020

Kulit Cantik Dengan Lets Cantik Skincare Dari NurSajat Beautician

lets-cantik-skincare-nursajat-beautician
Cantik, agak subjektif pada sesetengah orang. Tetapi semua orang ingin nampak cantik, tidak kisah didepan orang lain mahupun didepan orang tersayang.

Di sini, Bro ingin kongsikan satu produk kecantikan iaitu Lets Cantik Skincare.

Apakah Lets Cantik Skincare?

Lets Cantik Skincare merupakan produk penjagaan dan kecantikkan kulit keluaran NurSajat Beautician.

Ianya dihasilkan dengan teknologi terkini yang diformulasikan dengan penggunaan bahan semula jadi daripada Tea Tree, Ekstrak Papaya, Coconut Oil, Vit E Extract Piper Bettle, Stem Cell dan Microcitrus Australasisca Fruit Extract yang dipercayai mampu mengekalkan kecantikan kulit secara keseluruhan.

Produk ini terdiri dari 3 jenis produk yang mempunyai fungsi yang tersendiri yakni pencuci muka, serum malam, krim pemutih muka (BB Cream) dan krim jerawat untuk kulit yang bermasalah.

lets cantik skincare

Georgeous BB Gream 15GM
Melindungi kulit daripada sinaran matahari.memberi kelembapan pada kulit muka,Mengecilakn pori-pori. Mengembalikan keremjaan kulit, merawat kulit berminyak membantu mengurangkan jerawat.

Amazing Cleanser Gel 50ML

Melembutkan, menghaluskan dan melicinkan kulit muka serta membantu menghilangkan jerawat dan kedutan kulit. Kulit lebih berseri dan bermaya.

Fabulous Night Serum

Memberi kelembapan pada kulit muka, mengecilkan pori-pori, mengembalikan keremajaan kulit anti kedutan, mencerahkan kulit muka, membantu mengurangkan jerawat dan jeragat.

Produk Let’s Cantik ini juga telah digunakan oleh orang ramai serta artis tanah air dan sentiasa menerima reaksi yang positif daripada pengguna-pengguna mereka.

Anda boleh rujuk senarai produk di http://letscantik.com.my/shop/

Cara Mendapatkan Lets Cantik Skincare?

produk-kecantikan-lets-cantik-skincare-nursajat-beautician

Baru-baru ini, pihak NurSajat Beautician telah melancarkan laman web rasminya iaitu www.letscantik.com.my untuk memudahkan pelanggan untuk membeli produk Lets Cantik Skincare ini secara online.

Atau, anda boleh datang ke cawangan NurSajat Beautician yang terletak di Galaxy Ampang Shopping Mall, Kuala Lumpur dan di Bandar Baru Uda, Johor Bahru.

Disana, turut tersediakan perkhidmatan se[erti Facial Treatment, Injection IV Drip, IV Drip, Drip, Facial, Nano Treatment dan banyak lagi. Jadi pada anda yang ingin kelihatan cantik, anda boleh cuba perkhidmatan yang disediakan oleh NurSajat Beautician di pusat kecantikan mereka.

Untuk maklumat yang lebih banyak korang boleh layari laman sosial “Instagram” milik Nur Sajat dan NurSajat Beautician.

Iklan : Bagi yang berminat untuk menjadi stokis NurSajat Beautician untuk produk kecantikan Lets Cantik ini juga, pendaftaran stokis juga dibuka.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

8 thoughts on “Kulit Cantik Dengan Lets Cantik Skincare Dari NurSajat Beautician

 1. Pertama kali baru dengar tentang Nur Sajat Beautician ni… kalau masuk tv confirm boleh meletup macam ku puteh, terlajak laris dan kak ton comey tak?

 2. Assalammualaikum… bro,

  Baru pertama kali mselim3 tahu pasal produk nie… sharing untuk cantik. Banyak produk kecantikan yang masih kita tidak tahu. Produk nie mesti terbaik..

  mselim3

 3. Nur Sajat Beautician? Wah saya baru dengar. Kalau boleh tau, produk ini menggunakan bahan dasar dari bahan alami atau bahan kimia ya? Alangkah lebih baik menggunakan cream pemutih kulit dan cream pelindung dengan bahan alami karena minim resiko.

  Untuk hasil labih baik, lakukan konsultasi terlebih dahulu dengan dokter ahli kulit dan kecantikan. Hal tersebut untuk memastikan bahwa cream pemutih wajah tersebut aman dan cocok dengan jenis kulit Anda. Selain itu mintalah saran pemakaian untuk mendapatkan hasil yang lebih memuaskan.

  Terimakasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *