January 16, 2021

ZALORA – Butik Online Jenama Topshop di Malaysia

Topshop Malaysia Zalora
Topshop jenama gergasi dari UK, bukan sahaja mempunyai ratusan buah rangkaian di seluruh UK, malah di seluruh dunia.

Ia kini merupakan salah satu pelopor gaya British atau juga dikenali sebagai high street fashion yang turut menjadi fenomena di Malaysia.

Anda kini boleh memilikinya dari butik Topshop Malaysia berdekatan anda.

Ditubuhkan sejak tahun 1964 sebagai Peter Robinson’s Topshop,

Hadir dengan koleksi pakaian wanita dengan rekaan ala British yang trendi dengan bermotifkan corak-corak yang unik. Anda juga berpeluang menemui aneka pilihan pakaian kasual wanita yang berkonsepkan retro serta diilhamkan daripada gaya 60-an yang cukup menawan.

Fesyen Terkini Topshop Malaysia Zalora

Oleh itu, terdapat banyak pilihan pakaian wanita yang direka dengan potongan gaya 60-an digandingkan dengan pilihan corak-corak yang unik.

Topshop sentiasa memfokuskan kepada penghasilan koleksi pakaian wanita yang versatile dengan rakaian yang cukup ringkas.

Apa yang pasti, fesyen retro koleksi pakaian Topshop sering mendapat perhatian ramai penggemar fesyen terutama sekali golongan muda yang tidak mahu ketinggalan dalam berfesyen.

Untuk menyerlahkan lagi penampilan retro anda, TOPSHOP juga menawarkan aneka koleksi kasut dan aksesori seperti beg tangan, kacamata dan lain-lain lagi untuk anda miliki!

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

3 thoughts on “ZALORA – Butik Online Jenama Topshop di Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *