June 28, 2022

Astro Lancar Saluran WWE Network, SETANTA Sports HD dan Cricket HD

Astro Lancar Saluran Khas WWE, Ragbi dan KriketAstro telah pelancaran 3 saluaran terbaru – WWE Network, SETANTA Sports HD dan Cricket HD dalam usaha membawakan liputan tanpa henti kepada peminat sukan di Malaysia.

WWE Network dan SETANTA Sports HD sudah boleh dilanggan manakala Astro Cricket HD akan dilancarkan pada suku ketiga tahun 2015.

Channel WWE Network

WWE Network boleh didapati dalam format SD (saluran 820) dan HD (saluran 840) pada hanya RM10.60 sebulan bagi pelanggan Pek Astro Sports.

Ia juga boleh dinikmati pelanggan NJOI pada harga RM15.90 untuk akses selama 3 hari dan RM31.80 untuk akses selama 30 hari.

WWE Network menawarkan kesemua 12 acara bulanan khas WWE seperti BattleGround, SummerSlam, Survivor Series dan sebagainya SECARA LANGSUNG tanpa caj tambahan serta akses 24/7 untuk rancangan yang memaparkan tayangan perdana siri asal, perlawanan klasik, dokumentari, rancangan realiti, liputan eksklusif acara-acara khas dan kandungan video on demand setiap bulan, termasuk acara-acara bulanan khas WWE yang lepas.

Channel SETANTA SPORTS HD

SETANTA SPORTS HD (saluran 839) yang juga berharga RM10.60 sebulan menyajikan barisan rancangan perlawanan ragbi terbaik dalam saluran berdefinisi tinggi.

Para peminat ragbi boleh menikmati perlawanan ragbi bertaraf dunia seperti RBS 6 Nations, Rugby Championship, British & Irish Lions Australia Tour, Super Rugby, NRL dan pelbagai lagi perlawanan dan rancangan yang menarik.

Channel Cricket HD

Cricket HD (saluran 838) boleh didapati dengan harga RM26.50 sebulan akan membawakan perlawanan kriket terbaik daripada seluruh dunia dalam saluran berdefinisi tinggi, termasuk liputan ke atas perlawanan-perlawanan kriket utama seperti ICC World T20, ICC Champions Trophy, ICC Women’s World Cup, ICC Intercontinental Cup, ICC World Cricket dan League Championship.

Astro Lancar WWE Network, SETANTA Sports HD dan Cricket HD

Dengan pelancaran saluran sukan terbaru ini, Astro kini mempunyai 14 saluran sukan yang memberi liputan hebat sukan-sukan seperti bola sepak, tenis, badminton, hoki, sukan permotoran, golf, ragbi, kriket, WWE dan banyak lagi.

Kesemua saluran sukan tersebut juga boleh didapati pada platform Astro on the Go bagi membolehkan peminat sukan tempatan menonton rancangan sukan kegemaran mereka pada bila-bila masa, di mana jua mereka berada

Bersempena pelancaran saluran sukan yang baru, Astro memperkenalkan pakej Sports Focus, yang merangkumi saluran SETANTA Sports HD, Cricket HD dan Golf HD pada harga istimewa sebanyak RM37.10 sebulan. Sports Focus hanya boleh dinikmati oleh pelanggan Pek Astro Sports sahaja.

Untuk melanggan, sila ke Portal Perkhidmatan Astro di saluran 200, hubungi 603-9543 3838 atau layari www.astro.com.my/shop.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

4 thoughts on “Astro Lancar Saluran WWE Network, SETANTA Sports HD dan Cricket HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *