September 27, 2020

Blogger Bro Framestone dan Melastik Bintang Ingin Bergabung?

Melastik Bintang Bro Framestone
Ada ura-ura mengatakan bahawa blogger Bro Framestone dan Melastik Bintang akan bergabung dibawah satu jenama. Betul ke?

Jenama apa ek? Ke jenama Suamiku Blogger Sepenuh Masa?

Gambar ini diambil dari paparazi sewaktu majlis Cullinan Award Dinner oleh dari Charisma Legacy Agensi.

Apa sebenarnya yang sedang kami bualkan?

Biarkan ianya jadi rahsia kami berdua sahaja. Belum tiba masanya untuk kami dedahkan, lagipun ianya masih difasa perbincangan.

Walaupun Blogger Iena Eliena yang duduk sebelah kami pun tak dapat tangkap apa benda yang sebenarnya kami perbualkan.

Nampak macam serius je perbualan kami bukan.

Jika ada jalan rezeki dan gabungan ini memberi manfaat kepada semua, apa salahnya jika didedahkan. Buat masa sekarang, belum ada sebarang kata putus dari kedua-dua pihak.

Sepatutnya entry macam nie masuk BRO – Blog Retis Official.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

22 thoughts on “Blogger Bro Framestone dan Melastik Bintang Ingin Bergabung?

  1. Respect saya kt bro, bila ntah nak jumpa ni…julia pun bz akhir2 ni ngan bussines suami dan kerja sendiri…byk review jemputan kena skip…alahaiiii, terbaik bro, saya doakan semoga bro senantiasa sukses…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *