September 30, 2020

Assez Slymm – Revolusi Formula Menurunkan Berat Badan

Assez Slymm - Minuman Kuruskan Badan
Mungkin ada sesetengah dari anda menghadapi masalah berat badan dan ingin menguruskan badan. Tetapi masa dan keadaan tidak mengizinkan anda untuk berbuat sedemikian.

Disini, Bro ingin kongsikan minuman Assez Slymm, yang dikatakan revolusi formula bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dan ingin kurus dengan cepat.

Apa Itu Assez Slymm

Assez merupakan minuman kesihatan yang membantu menurunkan berat badan, membakar lemak dengan cepat, menghalang penyerapan karbohidrat yang menjadi lemak, melawaskan (DETOX), menegangkan kulit dan menambah tenaga.

Formula Assez Slymm akan membolehkan anda untuk kurus dalam masa cepat, mudah dan pantas. Ia akan memberi rasa kenyang yang berpanjangan tanpa rasa sakit perut.

Jika anda salah seorang pengguna Assez Slymm anda bukan sahaja dapat menurunkan berat badan dapat megekalkan kesihatan dan tenaga agar sihat dan bersemangat setiap hari.

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari www.assezslim.com.

Assez Slymm - Minuman Kuruskan Badan

Bagaimana caranya untuk menggunakan Assez Slymm?

Mudah sahaja!

Anda hanya perlu amalkan minuman Assez Slymm 1-2 kali sahaja sehari sebelum makan. Bancuh sahaja dengan air panas dan minum. Rasanya sangat sedap dan mengeyangkan!

Sekiranya anda sudah membeli Assez Slymm jangan lupa untuk memuat turun Panduan Kurus Tanpa Senaman di www.assezslim.com/customer.

Assez Slymm

Hampir 2 minggu Bro menggunakan Assez Slymm.

Malangnya, Bro tidak dapat mendisplinkan diri minum Assez Slymm sebelum makan. Ini kerana, Bro sendiri terlupa nak makan selepas meminumnya.

Memang mengeyangkan anda.

Jika anda sibuk sehingga terlupa nak makan dan perut terasa lapar. Boleh nikmati Assez Slymm untuk lapik perut.

Dalam tempoh masa penggunaan, Bro dapat kurangkan kuantiti makanan yang Bro makan dari kebiasaaan.

Disebabkan Bro jenis suka makan tengah malam sambil buat kerja. Dengan adanya Assez Slymm, Bro dapat kurangan aktiviti tersebut.

Bagaimana untuk Membeli Assez Slymm

Harga dipasaran hanya RM150. Ada 20 pek didalamnya.

Bagaimanapun anda boleh dapatkan ianya pada harga promosi di www.assezslim.com. Hari ini, Bro usha harganya hanya RM99 (semenanjung Malaysia) dan RM110 (Sabah/Sarawak). Penghantaran adalah PERCUMA.

Jadi, bagaimana nak beli Assez Slymm ini?

Anda hanya perlu sms kod “AS9” & hantar ke 013-9200106 (DISKAUN & CARA PEMBELIAN akan dihantar terus ke telefon anda kurang dari 1 minit).

Apa anda tunggu lagi? Dapatkan ianya sekarang.

Jaminan wang dikembalikan sekiranya ia tidak mendatangkan kesan kepada anda.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

8 thoughts on “Assez Slymm – Revolusi Formula Menurunkan Berat Badan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *