October 23, 2020

Lawat Anak Pak Lan Dengan Rakan Blogger

Anak Lelaki Pak Lan
Akhirnya dapat juga mencuri masa untuk berkumpul bersama rakan-rakan sambil nak tengok Pak Lan Jr. di rumah beliau di Ukay Perdana.

Tahniah beb, hang dah jadi bapa sekarang.

Gua tak lama lagi, bakal jadi bapa lagi. Tak lama dah pun, tinggal beberapa bulan je lagi.

Dah lama kami semua tak lepak reramai macam ini.

Selalunya mesti tak cukup sorang (asik outstationje), dua orang (kena booking awal, tiga orang (kes salah timing).

Masing-masing ada tanggungjawab, ada keluarga dan ada kehidupan sendiri.

Apa-apa pun tahniah Pak Lan dan isteri.

Tahniah juga buat Nurul Siezuka.

Tidak lupa juga buat Deq Noor, tahniah tau.

Akhir sekali, tahniah Iera Kan dan juga diri sendiri. Eh, lupa pulak… Tahniah Baby Fisha eh Kak Long Fisha

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

6 thoughts on “Lawat Anak Pak Lan Dengan Rakan Blogger

    1. He…23x kawan blogger lagi ramai dari kawan biasa.

      Lagipun nak melawat reramai, kalau bukan rakan blogger, rakan kerja… Nak kumpul rakan2 sekolah, agak susah sikit bila dah ada keluarga dan ada anak…

      Kalau sekolah dekat KL xpe la juga…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *