May 18, 2024

Nando’s Malaysia : Makan dan Tebus Ganjaran Melalui Nando’s App

Nando's App
Kepada rakan-rakan yang suka makan Nando’s.

Apa kata, anda muat turun applikasi Nando’s di smartphone anda dan daftar untuk menikmati ganjaran setiap kali anda berbelanja di mana-mana cawangan Nando’s diseluruh negara.

Nampak tak betapa semangatnya kami tayang applikasi Nando’s yang telah dimuat turun.

Ini semua muka-muka peminat tegar peri-peri terutamanya member bro – JFK (dengar cerita, tunggu masa sahaja nak jadi daddy ek)

Applikasi smartphone Nandos MY

Melalui aplikasi Nando’s MY, beberapa perkara asas ditawarkan, termasuk kebolehan melihat menu makanan yang ditawarkan, dan juga melihat restoran Nando’s yang berdekatan dengan anda.

Pihak Nando’s juga menawarkan kalkulator pengiraan kalori yang diambil oleh anda dalam usaha mengekalkan kaedah pemakanan yang sihat.

Paling penting,

Salah satu perkara yang menjadi penarik pada aplikasi ini adalah Peri-vilege, dimana ia merupakan salah satu bentuk ganjaran daripada pihak Nando’s dalam membuatkan pengguna terus hadir ke restoran mereka, disamping menikmati beberapa makanan percuma menggunakannya.

Setiap kali anda berbelanja minimum RM30, anda akan mendapat 1 Chilies (sewaktu membuat bayaran, bagi mereka imbas id Nando’s anda dari smartphone anda)

Kumpul sebanyak Chilies dan anda boleh menebus ganjaran dari Nando’s Malaysia untuk setiap 3,6,9 Chilies yang terkumpul

Jangan lupa memuat-turun aplikasi Nando’s hari ini juga :)

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

11 thoughts on “Nando’s Malaysia : Makan dan Tebus Ganjaran Melalui Nando’s App

  1. Aku dan Cheq Eem antara pelanggan setia nandos ni..daripada Nandos mula2 buat member kad hinggalah menggunakan Nandos app…. ada ler 2 kali dapat makan2 free… ekekekekeke… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *