September 30, 2020

Nisa Kay Bersama Nur Elfisha

Nisa Kay - Nur Elfisha

Siapa Nisa Kay.

Rasanya ramai blogger mahupun pembaca blog ini yang mengenali gadis blogger bernama Nisa Kay.

Siapa pula Nur Elfisha?

Eh, itu nama anak perempuan Bro. Usia belum cukup 3 bulan. Bagi yang selalu mengikuti perkembangan Bro, mesti kenal. Kalau tak kenal pun xpe. Sebab ini blog bapa dia.

Harap anak gua tak saman gua dimasa hadapan. He…23x

Ini merupakan kali pertama, Bro dan isteri bawa Nur Elfisha mencemar “duli” bertemu makcik pakcik blogger dan rakan media yang lain di Majlis Kesyukuran MiG.

Pada asalnya, risau juga. Takut-takut dia buat perangai (biasalah budak kecilkan). Siap penganjur dah warning awal-awal sebab ini majlis formal. Alhamdulillah, tengok dia steady je dan tak banyak merengek.

Cuma dia kurang selesa dengan Nisa Kay. Kenapa?

Mungkin risau kecomelan dia kurang menyerlah bila bersama bergambar dengan Nisa Kay he..23x Troll baik punya.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

20 thoughts on “Nisa Kay Bersama Nur Elfisha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *