October 25, 2020

Anak Ingin Tidur Berteman

Nur Elfisha Bro Framestone Iera Kan

Anak ingin tidur berteman, itu normal.

Tapi yang ini, anak ingin ayahnya teman dia tidur. Kalau tidak susah nak buat dia tidur.

Itu la pasal, tak pasal-pasal daddynya kena berulang Perak – KL hampir hari-hari. Semuanya sebab si Fisha yang ada masalah nak tidur lena kalau ayahnya tiada berdekatan.

Merengek-rengek tengah malam. Bila nampak ayah dia, terus senyap. Hensem kot ayah dia nie he..23x

Ada juga tinggalkan baju siap gantung lagi, tapi macam x berkesan je.

Ada juga yang cakap, kena tidur kongsi selimut dengan baby. Then biar dia tidur pakai selimut itu je, sure dia ingat ayahnya tidur bersama dia. Malangnya, Bro jenis tidur tak berselimut. Kalau berselimut pun, pakai kain pelekat sendiri je.

Bicara Bro : Betul ke anak perempuan, dia lebih manja dengan bapanya?

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

5 thoughts on “Anak Ingin Tidur Berteman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *