November 24, 2020

Bro Di Ipoh Menikmati Zaman Memuda

Bro sekarang berada di Ipoh sambil menunggu ketibaan gathering blogger perak di taiping esok.

Sesambil tue bro luangkan masa dengan bekas rerakan memanah negeri perak.
– kenduri rumah razlan
– layan McD
– karok

Aktiviti hari ini bro akan habiskan sehingga malam karang.

Pe2 pun jutaan terima kasih bro ucapkan kepada rerakan bro, reezluv, huda & lan.

Update via HTC Desire S

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

24 thoughts on “Bro Di Ipoh Menikmati Zaman Memuda

    1. dah xde yang sudi date dengan bro di Taiping, kalau tidak, bro dah terjah taiping dah..

      Now just spend masa di Ipoh, sambil menanti hari esok

    1. Bila kita rasa diri kita tua,
      Secara otomatik, tindakan semua akan jadi mcm org tua…

      Saya tak fikir sangat tentang tua…
      Saya anggap diri saya semakin matang hehe…

    1. sebab sebelum ni dah lebih 3 kali buat kat Ipoh..so orang Taiping request..kat Teluk Batik dah buat..so giliran Taiping le plak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *