October 23, 2020

Orang Kuat Penganjuran Paintball Antara Blogger

Penganjur Paintball Blogger Cyberjaya Park

Bermula dari review yang ditulis oleh 11 orang blogger berkongsikan pengalaman di blog bermain Paintball di Cyberjaya Paintball Park.

Tak sangka mendapat respon yang meluas dari kalangan blogger sehinggakan ada pihak yang sudi menganjurkan aktivti susulan bersama blogger bermain paintball di sini.

Jom kenal dengan orang kuat penganjuran paintball dikalangan blogger.

Yan Ty – Blogger yang baru berjinak dengan sukan paintball. Tak pernah bermain sebelum ini. Tetapi selepas bermain tempoh hari, beliau sudi untuk menganjurkan aktiviti paintball setiap bulan untuk blogger.

Jika berminat untuk sertai, add beliau di facebook.

Yang tutup muka tue,

Bro Framestone – Sekadar suka-suki menyertai dan menganjurkan aktiviti bersama blogger. Orang terawal memperkenalkan aktiviti paintball di Cyberjaya Paintball Park kepada para blogger tempoh hari.

Jika berminat untuk menyertai aktiviti blogger bersama beliau boleh add/follow beliau di facebook.

Bicara Bro : Ini pun tertiba ada yang ajak main paintball lagi minggu ini. Sorry Bro tak dapat nak join, jauh penuh minggu ini dengan aktiviti.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

22 thoughts on “Orang Kuat Penganjuran Paintball Antara Blogger

    1. Nk yang tepat2 macam sniper.. kena beli senapang (marker orang panggil dalam game paintball) itu lebih accurate.

      Lagi2 kalau kena headshoot dekat mask (topeng yang kita pakai)

      Tak pernah main? bukan masalah pun la la la…

  1. rindu nak main pin ball..
    bro kene tembak tak? hehe..
    orang kata, tak kena tembak tak syok..
    tapi saya main dulu first time, tak kena pon..
    syok sangat menyorok sedar2 dah menang.. hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *