October 29, 2020

Minggu Terakhir Bersama Nokia Lumia 925

Rupa Paras Nokia Lumia 925

Akhirnya, ini merupakan minggu terakhir Bro bersama dengan Nokia Lumia 925 setelah sebulan lebih direview.

Apa-apa pun terima kasih Bro ucapkan kepada Nokia Malaysia kerana sudi memberi perluang kepada Bro untuk menggunakan dan review sendiri Nokia Lumia 925 yang menggunakan OS Window 8.

Sepanjang tempoh ini,

Bro menggunakannya sebagai kamera utama untuk mengambil gambar. Orang lain keluarkan DSLR, Bro hanya keluarkan handphone ini untuk mengambil gambar.

Jika ada rezeki untuk review gadget (seangkatan dengannya – jika ingin produk anda dipromosikan di blog ini), Amat dialukan untuk hubungi Bro melalui email – broframestone@gmail.com

Sebelum itu, Bro ingin kongsikan detik-detik terakhir sewaktu bermain paintball baru ini yang diambil menggunakan kamera Nokia Lumia 925.

Bicara Bro : Ada orang ajak main paintball lagi minggu nie.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

14 thoughts on “Minggu Terakhir Bersama Nokia Lumia 925

  1. Alahai… Kenapa bro tak lanjutkan lagi tempoh bersama Nokia Lumia 925… Bolehlah bro tangkap gambar-gambar yang cantik lagi… Cer bro pujuk penaja, manalah tahu ada rezeki anak bro, boleh dapat hadih PERCUMA HP tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *