Bakal Isteri Yus Jambu

Ini rupanya gambar yang dikatakan merupakan kekasih pelawak Yus Jambu yakni seorang model.

Gambar ini tersebar di laman sosial sehingga menimbulkan tanda tanya mengenai kebenarannya bagaimanapun Yus Jambu menafikan mengenali gadis yang merupakan sahabat blogger Bro.

Tolonglah jangan gunakan gambar yang boleh menjatuhkan aib seseorang yang tiada kaitan sebenarnya dengan kisah artis-artis ini.

Blogger tersebut merupakan sahabat Bro sendiri – Nurul Siezuka (nama blogger beliau) dan gambar ini diambil sendiri oleh Bro sewaktu dijemput menjadi media untuk Anugerah Astro Arena 2011.

Yang paling tak tahan.

Ada blogger yang memulakan isu ini dengan menyebarkan gambar ini untuk mendapat trafik sedangkan ianya tidak benar. Perlu ke blogger buat macam ini, mana etika anda?

Siap tersiar di laman portal Murai lagi.

Korang boleh baca sendiri luahan hati Nurul Siezuka dekat blognya. Jangan disebabkan gosip ini boleh menyebabkan family dan bakal suaminya tawar hati dengan beliau.

Bicara Bro : Kisah ini lebih kurang sama juga dengan arwah Azhar Ramli yang merupakan sahabat Bro dimana gambar arwah digunakan oleh sesetengah blogger untuk gosip Fasha Sandha dengan Jejai.

Nak kejar trafik biar bertempat ek blogger-blogger sekalian.

Tertiba teringat waktu bro digosipkan dengan seorang selebriti dan selamat tiada satu gambar pun bro bersama beliau tersebar di internet. Cukup la Bro sorang yang menyimpannya. Apa-apa pun Bro doakan yang terbaik buat beliau.