You are here
Home > Bersama BroFramestone > Hadiah Fisha Dari Makcik Nurul Siezuka

17,434,486 total views, 2,151 views today

Hadiah Fisha Dari Makcik Nurul Siezuka

Hadiah Baby dari Cik Nurul Siezuka

Hadiah buat puteri kesayangku – Nur Elfisha dari makcik Nurul Siezuka.

Kemarin dapat msj dari cik nurul bertanyakan alamat. Bro mati-mati ingatkan dia nak pos kad jemputan ke majlis perkahwinan beliau. So Bro cadangkan, baik bagi by hand. Senang…!!

Lagipun, dah lama benar tidak berjumpa dengan dia. Rasanya last pun bulan 6 tempoh hari. Lama tue kan.

Dah la ramai pula rakan-rakan yang bertanya perihal beliau.

Lagi-lagi sejak masuk surat khabar tempoh hari + gosip panas beliau bercinta dengan salah seorang selebriti tanah air sehinggakan jadi perbualan di laman sosial, blog dan akhbar.

Wow….!!!

Bukan calang-calang orang rupanya dia ini.

Bro datang ke office beliau plan nak lunch sesama, malangnya dia boleh spend masa xsampai 2 minit he..23x (gila retis)

Kemudian boleh pula dia berkata, “Maaf bro, no picture plz” (Ops..!! yang ini bro yang buat cerita)

Bicara Bro : Sehingga kini, beliau masih belum dedahkan identiti kekasihnya. Tapi dengar cerita macam tak lama lagi je.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Hadiah Fisha Dari Makcik Nurul Siezuka

Leave a Reply

Top