October 23, 2020

Blogger Ketagih Bermain Paintball

Paintball Cyberjaya Park Blogger October

Seperti kata abang Zahari,

“Rasa sekali, mesti nak lagi” Itu yang terjadi kepada beberapa blogger yang nampak macam ketagih nak bermain paintball selepas Bro jemput mereka bermain bulan lepas.

Kalau ikutkan,

Aktivti bermain paintball ini akan dijadikan aktiviti bulanan blogger di Cyberjaya Paintball Park.

Baru minggu lepas bermain, ada pula yang bakar line bagi panas. Akhirnya minggu ini juga berlangsungnya aktiviti ini. Bro datang hanya nak memeriahkan suasana je.

Moga aktiviti ini dapat diteruskan dari masa ke semasa.

Bicara Bro : Ada plan nak beli marker sendiri. Malangnya, peralatan menamah yang Bro idamkan dah masuk tahun ke-3 masih juga Bro tak beli-beli.

Tak pe kan, dari memanah pindah ke paintball?

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

14 thoughts on “Blogger Ketagih Bermain Paintball

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *