June 22, 2021

Official Blogger Bagi Malaysia Social Media Week 2013 #msmw2013

msmw2013 malaysia social media week
Alhamdulillah

Blog Broframestone.com terpilih sebagai official blogger untuk buat coverage bagi Malaysia Social Media Week 2013 yang berlangsung di Berjaya Times Square pada minggu ini.

Ini merupakan satu penghormatan bagi Bro apabila pihak penganjur MSMW2013 sendiri menghubungi Bro beberapa minggu lepas.

Tak sia-sia selama ini Bro mempromosikan MSMW sejak tahun lepas walaupun Bro sendiri tidak mempertandingkan blog Bro untuk MSMW Awards. Kata orang, bagi pada mereka yang lebih memerlukan.

Pada Bro,

Awards tak menjamin apa-apa kecuali jika blog anda memang layak untuk untuk menerima awards tersebut.

Dan Bro sendiri tahu, selama ini ada banyak pihak yang tahu kewujudan dan pengaruh yang dapat Bro bina melalui blog ini.

Harap, kepada mana-mana blogger yang terlibat masa conference atau pada majlis penyampaian award nanti. Jangan lupa untuk bertegur sapa dengan Bro.

Sebab, hanya dalam event seperti ini kita dapat berjumpa dengan ramai blogger dari pelbagai peringkat.

Kredit gambar : Anarm.net

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

29 thoughts on “Official Blogger Bagi Malaysia Social Media Week 2013 #msmw2013

  1. Tahniah bro!

    Benar kata bro.. awards tak beri apa2.. beri pada yang lebih memerlukan.. dan saya rasa, andai sesuatu blog benar2 berkualiti, ia tetap akan jadi sebutan dikalangan pembaca walaupun tak menang awards :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *