September 29, 2020

Mengisi Borang Pesanan Ayam Penyet Macam Menjawab Exam

order ayam penyetKejadian berlaku sewaktu keluar bersama rakan blogger di e@Curve Damansara.

Tuan rumah kepada blogger hangout – Cik Siezuka mencadangkan kami semua lunch di Ayam Penyet.

Masing-masing muka jarang makan ayam penyet.

Disini anda perlu buat pesanan sendiri dan tandakan di borang yang diberi sebelum pergi ke kaunter untuk membuat pesanan dan pembayaran.

15 minit diperlukan untuk buat pesanan.

Lama dok fikir nak tanda apa dekat borang pesanan. Macam nak jawab exam la pulak.

Nak senang,

Semua order benda yang sama. Tapi tekak semua orang berbeza. Sure tak kan order benda yang sama.

ayam penyet

Ini yang order oleh gegirl. Kredit pada Cik Siezuka.

Pandai mereka order berbanding lelaki. Lelaki order benda yang lebih kurang sama je.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

19 thoughts on “Mengisi Borang Pesanan Ayam Penyet Macam Menjawab Exam

  1. sedap ayam penyet. dulu slalu makan.. tapi lepas tahu owner cina, tak makan dah.. risau ayam sembelih cara macam mana kan. halal tu halal, tapi dah was-was.. suka cili dia. sedap..

    1. He..23x kalau ayam area KL, ada beberapa tempat je suppliernya.

      2 diarahkan tutup 3 tahun lepas sebab cara penyembelihan tak ikut cara islam dan 2 tempat tue orang melayu yang punye he..23x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *