January 16, 2021

Sepanjang Sebulan Mengunakan Philips AquaTouch


Sepanjang sebulan Bro menggunakan pencukur elektrik Philips AquaTouch dan dikongsikan bersama dengan pembaca blog ini.

Dalam tempoh itu, banyak perkara yang terjadi dalam kehidupan Bro suami isteri.

Penat setiap minggu melayan karenah si isteri yang teringin sangat nak mencukur suaminya. Cukur janggut dengan jambang ek, bukan cukur duit si suaminya ek.

Mungkin dia tak nak nampak si suaminya seperti dalam video dibawah.


Pencarian jejaka moden Philips AquaTouch hampir melabuhkan tirainya. Tetapi penjagaan jejaka moden selaku suaminya tetap diteruskan. Isteri mana nak mengabaikan penampilannya suaminya.

Lagipun penggunaannya mudah, walaupun anda adalah perempuan. Anda boleh menonton video terkini Bro dicukur oleh isteri. Tak sukar pun, dan anda tidak perlu takut untuk memberi kepercayaan kepada teman perempuan untuk mencukurkan anda.

Pencukur ini bukan sahaja boleh digunakan oleh lelaki, bahkan oleh perempuan juga. Tang mana yang dicukurnya, jangan tanya Bro.

Bro pernah mencubakannya untuk mencukur bahagian ###### hasilnya amat memuaskan. Habis licin dicukur oleh isteri Bro.

Pencukur yang sesuai digunakan dalam keadaan kulit basah atau kering. Dengan bateri yang mampu bertahan selama 50 minit pengunaan, dimana tempoh charging hanya dalam masa 3 minit.

Mungkin harga model Philips AquaTouch AT890 agak mahal bagi setengah pihak. Tetapi ianya berbaloi untuk anda miliki sekiranya anda seorang yang kerap bercukur.

Bagaimana pun matanya anda perlu tukar selepas 3 tahun penggunaannya untuk memastikan bilah matanya mampu memberi cukuran terbaik pada muka anda.

Disini Bro kongsikan video sewaktu bro sedang bercukur dan sedang dicukurkan.


Video tak sampai seminit ini ada kisah tersembunyi antara kami suami isteri.

Dimana beliau sendiri selalu melihat Bro bercukur (bukan cukur janggut tau) sehinggakan beliau teringin nak mencukur diri Bro.

Dalam masa yang sama Bro perlukan jasa baik rakan-rakan untuk vote Bro dengan hanya menekan button “Thumb Up” dibawah sebelum pukul 11.59pm ini.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

27 thoughts on “Sepanjang Sebulan Mengunakan Philips AquaTouch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *