October 28, 2020

Nandos Bersama Keluarga Mertua

Alhamdulillah,

Dapat juga menikmati nandos bersama keluarga mertua di Nandos, Jusco Rawang.

Semuanya gara-gara mak mertua mengidam sebab tengok bro dan isteri dok upload gambar makan nandos tiap2 bulan (ke tiap2 minggu nie) dekat facebook, instagram dan blog.

Alhamdulillah, tertunai juga hasrat dihati nak belanja nandos buat family mertua dan family bro sendiri.

Family first :)

Bicara Bro : Minggu ini, rumah yang kami sewa sekarang tidak putus-putus didatangi oleh keluarga kami.

Rasa berbaloi sewa rumah macam ini. Sekurang-kurangnya keluarga kami selesa untuk bermalam disini. Sebab kita berkahwin bukan hanya untuk hidup berdua.

Tips Rumah Tangga.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

11 thoughts on “Nandos Bersama Keluarga Mertua

    1. Iklan tv ek? Nandos selalu je mengiklan dekat blog nie. Tak boleh nak buat apa2 dah.

      Menu kena ikut tekak masing-masing. Ada yang boleh makan nandos, ada yang xken dengan selera sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *