October 26, 2020

Chef Zubir Stress Sebelum Final MasterChef Malaysia Musim Ke-2

20121201-225731.jpgChef Zubir tengah stress sebelum Final MasterChef Malaysia Musim Ke-2.

Tapi bukan sebab stress pasal MasterChef.

Stress tengok bola Piala AFF Suzuki perlawanan antara Malaysia dengan Indonesia.

Bro sekarang tengah berada di lokasi pentas akhir MasterChef Musim ke-2 untuk menyaksikannya secara LIVE.

Terdapat kejutan dimana hanya 3 peserta sahaja untuk final ini.

Ini rupanya kejutan yang mereka nyatakan sewaktu bro daftar sebaai media untuk cover event MasterChef Malaysia musim ke-2.

Siapa ek yang akan menang?

Juara Masterchef Musim ke-2

 

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

21 thoughts on “Chef Zubir Stress Sebelum Final MasterChef Malaysia Musim Ke-2

  1. dah agak dah mesti dia stress sebab x leh tengok bola…shida pun sama..stress je..last2 bola dengar kat radio je..kihkih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *