September 29, 2020

Gambar Babak Perkahwinan Nora Danish Dan Adi Putra


Beberapa gambar babak perkahwinan antara Nora Danish dengan Adi Putra didalam Filem Aku Terima Nikahnya yang akan ditayangkan di pawagam pada 11 Oct 2012.

Bukan gambar perkahwinan mereka.

Filem pertama arahan Eyra Rahman. Nantikan review dari Bro mengenai filem ini.



Jangan lupa untuk menyaksikannya.

Anda boleh melihat lebih gambar babak Perkahwinan Nora Danish Dan Adi Putra di sini.

Walaupun sekadar lakonan, tetapi gambar yang diambil menampakkan babak ini benar-benar hidup walaupun seri pengantin tiada pada watak mereka.

Upah nak bayar mak andam banyak kot.

Bicara Bro : Teringin masa majlis perkahwinan bro nanti, ada rakan-rakan photographer yang sudi mengambil gambar bro. Dan gambar yang diambil benar-benar memberi makna kepada perkahwinan bro nanti.

Sebab bro tak boleh berharap sangat pada photographer yang sedia ada.

Kata orang, sediakan payung sebelum hujan. Nanti tertiba gambar rosak ke ape kan. Siapa yang tahu.

Dah la kahwin sekali je dalam seumur hidup. Lelaki tak apa, boleh kahwin lagi he..23x

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

21 thoughts on “Gambar Babak Perkahwinan Nora Danish Dan Adi Putra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *