August 14, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

31 thoughts on “WordLess Wednesday : Cewek Bandung Cantik Bangat

  1. errmmm..
    takdelah..

    tak cantik pun..

    rasa macam berganda-ganda cantik lagi awek2 malaysia…

    entah kat mana yang cantiknya..?

    tak nampak pun?

    kening nipis tak original
    kulit tepek dengan bedak
    pulak tu make up tak rata..?

    langsung tak nampak natural beaty nye.

    mana cantiknya?

    MANA?

    go..go.. awek malaysia

    1. He…23x ada yang nak kena banned dari masuk blog bro nie.

      Patang nampak orang lelaki puji awek luar negara he..23x

      jangan sampai bro buat entry pasal awek malaysia cari orang luar negara pula he..23x

    2. wahhhhhhhh…!
      nak banned kita..?

      inilah dia nye org bagi komen yg ikhlas daaa..

      cantik tu subjektif..

      mungkin bro rasa cantik tapi dayah TETAP la
      tak nampak kat mana cantiknya pun….

      saya bukan jenis memuji semata-mata nak ambik hati punya pasal ye encik..

      :)

    1. He..23x dia teman bro berjalan di lokasi resort dia je.

      dia PR Manager dekat situ.

      Sambil dia mintak bro promosikan pakej honeymoon dekat situ. Tapi memang berbaloi untuk honeymoon di situ :)

    1. Berisi la sedap dipeluk n digomol he..23x

      Tak suka yang kurus.

      Nanti tak pasal-pasal bro tak selera nak makan dekat rumah, terpaksa makan luar nanti.

      Bukan senang nak dapat badan berisi cam sekarang nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *