October 26, 2020

Cinta Secawan Teh

Cinta secawan teh.

Erm…!!! Baru beberapa hari bro tiada di Malaysia.

Dah mula terindu-rindu pada seseorang yang bro tinggalkan di sana.

Dia sahaja yang mampu mengubati dan menjaga bro (if korang nak try, dipersilakan – perempuan sahaja dan belum berkahwin ek).

Disini, bro main bedal sahaja makanan yang ada.

Hasilnya?

Tekanan darah bro naik mendadak. Muntah-muntah dan cirit birit.

Awal pagi ini, akan berlepas ke Medan pula. Lokasi terakhir travel blog bro di Indonesia bersama Air Asia.

Bicara Bro : Gila tak puas pergi sini sorang-sorang.

Kalau la boleh bawa pembantu peribadi bro yang sorang tue kan. Gamaknya, memang tak akan mahu sebilik dengan bro he..23x peace ek Nurul.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

16 thoughts on “Cinta Secawan Teh

    1. Cakap senang.

      If dah kahwin pun belum tentu selalu bersama.

      Life bro pun kenkadang full sampai kul 1-2 pagi.

      Sabtu ahad lagi la.. now dia tiap2 minggu balik rumah bro dekat perak. Bro pula berjalan sana sini xbalik2

  1. adik ila penah pg jugak.. rugi je bayar tiket & hotel sbb last2 keracunan yg amat2 teruk.. siap kata itulah last time pergi serik.. dia tak makan pun kat tepi2 jalan semua makan kat restauran.. yg tak tahan dia siap cakap “nak mati pun biarlah kat msia”

    1. Next time bro dtg dengan deq noor la… Boleh x..??

      Leh gak deq noor jaga bro :)

      Sekarang tak pernah bawa sejak dah ada orang jaga nie. Tertibe dia xjaga.. gini la jadinya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *