Selamat hari lahir buat pak lan.

Salah seorang member blogger yang bro kenal dan yang sudi mengekor bro ke hulu ke hilir.

Dialah satu-satunya jejaka yang sudi jadi PA merangkap HA (Hamba Abdi) tukang bawah kamera, tukang amik gambar, tukang amik video kadangkala merangkap driver bro.

Ops…!!!

Ini bukan entry gay atau berbau gay.

Ini entry dari member lelaki kepada member lelaki rapat dia. Orang kata bff he..23x (tergelak aku baca word bff)

Bukan ke BFF – Bro Framestone Fan

Apa-apa pun lepas ko sambut birthday karang. Cepat-cepat kemas barang then kita gerak balik Perak. Aku nak kau rehatkan minda dan jiwa di kampung halaman aku.

Nanti aku kahwin ke, kahwin lagi ke atau kahwin lagi sekali ke. Kau sure tak ada alasan tak tahu rumah aku dekat mana or segan dengan aku.

Bicara Bro : Mamat ini memang mantap.

Bro baca blog dia pun bro dah boleh gelak sensorang. Ada masa, korang usha blog dia di sini.