October 24, 2020

Kumpulan Ziro Terbaik Raja Lawak Minggu Ke-5

Lawak pula bro layan persembahan Kumpulan Ziro untuk Raja Lawak 6 di minggu ke-5.

Penampilan sebagai adik beradik KRU amat mencuit hati bro…

Paling tak boleh blah,

Time babak dapat call dari Lisa Surihani ajak discuss pasal kahwin.

Walaupun persembahan sekadar 3 minit, mereka mampu memberikan yang terbaik.

Jom layan video persembahan mereka.

2-3x tengok pun mampu mencuit hati bro.

Ada orang cakap, tengok muka dorang je dah mampu buat kita ketawa.

Tak pasal-pasal persembahan kumpulan Ziro kena bahan dengan Jozan (sila klik kalau nak tengok video Jozan bahan dorang)

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

9 thoughts on “Kumpulan Ziro Terbaik Raja Lawak Minggu Ke-5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *