April 15, 2021

Kenapa Lelaki Lagi Suka Layan Bola Dari Layan Perempuan

Kenapa lelaki lagi suka layan bola dari melayan perempuan

Makan bola, tidur bola, minum coca cola. ?

Ops…!! Terbuat iklan tak berbayar la pulak.

Bercakap dengan bola lagi baik dari bercakap dengan perempuan.

Asal tak puas hati je boleh sepak jauh2 terus.

Bicara Bro : Jauhi kekejaman keatas perempuan. Dan jauhi perempuan yang buat anda rasa nak sepak bola.

Jangan samakan perempuan dengan bantal peluk. Berpeta nanti

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

26 thoughts on “Kenapa Lelaki Lagi Suka Layan Bola Dari Layan Perempuan

  1. mana taknya bro.kita jumpa bola dari kecik lagi sebelum jumpa perempuan tu.so kita sayang bola lebih la dari perempuan.hehe…tapi bila dah kawin ni,kita dulukan keluarga la dulu bro :D

    1. Kadangkala kita dahulukan live bola sepak berbanding live isteri membebel..

      Dan kadangkala kita utamakan live isteri dibilik baru layan siaran tertunda bola sepak

    1. yg mane dekat la kne sepak dulu… so gegurl sumer baik dok jauh2 sket lg2 kalo sokong pasukan lain dr bf memasing yer….

    1. Meh balik kg bro je la.. remote bro yang pegang sebab astro bro yg punye..

      Ada extra 2 biji tv yang lain.. leh usha tv tue he..23x

      Note : bro tak suka tengok bola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *