October 2, 2020

Bila Tidak Puas Hati Dengan Blogger, Kite Bako Jer

Ramai yang tidak puas hati dengan bro & sikit-sikit tak puas hati. Ada je yang tidak dipuas hatikan.

Kes lambat approve kat facebook, ramai yang tidak puas hati.

Kes lambat inform pasal gathering, ramai yang tidak puas hati.

Kes bro tak tegur kat mane-mane, ramai yang tidak puas hati.

Kes bro layan gurl xlayan gay, ramai yang tidak puas hati.

Kes bro kedekut nak blogwalking or sedekah trafik, ramai yang tidak puas hati.

Sampai satu masa bro nak dibakonye he..23x

Tak percaya, moh baca entry dorang nie :-

He..23x gegurau sesama blogger, ada masa korang sesudi add bro di facebook ini [khas untuk blogger + stalker + secret admire]

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

17 thoughts on “Bila Tidak Puas Hati Dengan Blogger, Kite Bako Jer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *