January 23, 2021

7 Sudah 23 Menanti

Hari ke-7 berpuasa.

Bro dapat spend masa dengan member kamcing bro dalam area blogger yang memiliki kereta mercedes pada usia 23 tahun.

Alang-alang lepak dan kami sendiri susah nak berjumpa.

So bro belanja tengok wayang dan tengok bowling sambil menunggu waktu berbuka puasa.

*****
Dia tegur bro,

Ok, memang bro sedar yang bro dah tua. Berbanding dengan mereka semua.

Dan bro perlu buat sesuatu untuk ubah taraf dan matlamat hidup bro.

Moga ada cahaya mengiringi perjalanan hidup bro.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

15 thoughts on “7 Sudah 23 Menanti

    1. hehe..normally main 3 frame baru syok..alamanda ok kot..
      hehe..handicap tak penah kira lagi..sy amatur jek..ngeeee

      bro nak lanje tgk wayang? hehe..ok jgk tuuu

    2. ecehh..ye la tu tak reti maen..ntah2 lagi hebat..

      hari biasa kalau kat KL payah sket la bro..sbb nnt sengsorang nak drive,,tak berapa nak condifen jejauh tu..alamanda ok..hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *