February 21, 2024

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

25 thoughts on “Benci Dengan Manusia Yang Bermuka-Muka

    1. kalau nak menyampah selalu pun susah gak, risau orang lain pun menyampah sama dengan kita

  1. orang macam ni x layak dijadikan kawan…hanya menyebabkan hubungan yg ada berpecah belah…sedang melalui fasa-fasa sukar akibat orang yg bermuka-muka ni… :(

    1. kalau kita sedar xpe…

      ini yang kita sendiri tak sedar yang dia bermuka-muka..

    1. xmampu nak muak, sebab kadangkala perlu amik positif pasal benda nie.

      jika tiada cacat cela pada kita, mestikan pula ade yang cakap belakang kan :)

    1. wah baru bro perasan.. once datang komen blog bro la…

      wah… suke.. suke.. suke.. he..23x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *