October 24, 2020

Operasi Hacking Website Malaysia – GengBlogger Di Hack

Bro dah selamat sampai ke KL.

Dalam perjalanan tadi sempat gak la usha status di facebook.

Sekali bro mendapat makluman, website komuniti ping blogger malaysia iaitu GengBloggger telah dihack.

Adakah ini mempunyai kaitan dengan operasi secara besar-besaran menghack website kerajaan Malaysia yang diwarwarkan akan berlangsung pada esok hari.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

24 thoughts on “Operasi Hacking Website Malaysia – GengBlogger Di Hack

    1. Insya’lah bagitau lokasi.. dan masa.. adeh no mu xsave.. inbox dengan fb teman leh..

      Bto stay di kelana jaya

  1. Hackers Malaysia ni itulah kerjanya, baru dapat hack web site dah berlagak pandai, berkokok. Kalau dah hebat sangat, buat macam hackers kat Usa ! Hack system bank, curi duit bank 3 billion. Setakat hack web site….to me is nothing. I can do more than that. I grad my deg and MSc with Pasacal and Fotran, not HTML.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *