You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > GengBlogger Selamat Di Hack

17,423,278 total views, 5,099 views today

GengBlogger Selamat Di Hack

Jika semalam, bro ada bagitau bahawa Laman komuniti ping blog iaitu GengBlogger di hack.

Dan hacking lebih berbentuk sebagai mengiklan secara percuma untuk mendapat sokongan dari blogger.

Pagi ini,

GengBlogger telah selamat di hack.

Macam mana la hacker-hacker cam nie nak mendapat support dari blogger, jika menyusahkan blogger seperti kami nie. Ingatlah, tanpa kami… Sape yang sudi promote korang secara percuma.

Buat hacker-hacker diluar sana.

Fikir-fikirkan, Dan selamat menghacking.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “GengBlogger Selamat Di Hack

    1. Itu bukan gambar zoro la.. tue gambar satu watak cite ape entah.. tp cite tue mmg best

    1. Rajin beno nk kumpul dosa duniawi.. tapi ape nk kisah, jika dosa pahala pun dorang xamik tahu..

      Solat ke tidak, tuhan je yg tahu

Leave a Reply

Top