You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Ativiti Hacking Website Malaysia Bermula

17,454,258 total views, 6,727 views today

Ativiti Hacking Website Malaysia Bermula

Celik mata je,

Member bro memberi maklumat tentang beberapa laman website Malaysia yang selamat di hack sebagai warning sebelum aktiviti hacking secara besar-besaran berlaku pada esok hari.

Pasal website gengblogger yang dihack semalam.

Tukang hack, ada memberi tahu bahawa mereka hanya nak mengiklan sambil mahukan support dari blogger untuk meluahkan rasa tidak puas hati dengan SKMM yang telah memblock 10 laman web download popular di Malaysia.

Itu baru dorang,

Belum lagi Hitler, Nak tahu apa yang Hitler tidak puas hati? usha video ini.

Ok, bro nak siap-siap ke PWTC, untuk menghadiri World Blogger & Social Media Summit 2011.

Update terkini website yang telah dihack :

  1. Tourisme malaysia
  2. Politeknik
  3. Malaysian Communications and Multimedia Commission
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Ativiti Hacking Website Malaysia Bermula

    1. Harapnya macam tue la kan… Parah gak la if blog kena hack huhu

      Blog bro pernah kena hack dulu

  1. surat kabar sinar hari ni ad brita 32 geng anonymous yg hack syrikat telekomunikasi kt turki kne tngkap…yg kt msia??…jgn la kne tngkap dlu…hehe…jhat ke saye…(>__<)

  2. Padan muka. Yang gatal nak pandai-pandai block file sharing website tu buat apa? Kan dah kena penangan. Buat kerja macam orang pemalas. KPDNKK pi gatal suruh SKMM block website atas alasan akta copyright, walhal cara benda tu dilakukan secara membuta tuli.

Leave a Reply

Top