April 24, 2024

Gift Away BroFramestone Buat Blogger Yang Menggunakan Pengiklanan Advertlets

Buat blogger yang menggunakan pengiklanan Advertlets di blog mereka.

Bro nak buat gift away khas untuk korang. Tetapi bukan free la kan. Mesti ada syarat-syaratnya.

Hanya untuk mereka yang menggunakan pengiklanan dari Advertlets sahaja. If tak guna adverlets, jangan gatai nak join.

Sebab tujuan gift away ini untuk mendapatkan feedback dari pengguna advetlets. Dan bro hanya akan berikan kepada mereka yang memberi feedback yang boleh membantu bro dalam mengkaji pros & cons mengenai advertlets.

Apa yang korang perlu buat,

  1. Buat tajuk entry “Gift Away Dari BroFramestone Buat Pengguna Advetlets”
  2. Tempek pic bro dengan 4 hot chick di atas
  3. Tempek print screen pendapatan harian advetlets anda [bubuh watermark ek]
  4. Kongsikan pengalaman anda mengenai Advertlets [xkisah baik ke tidak]
  5. Pengalaman anda cash out Advertlets [jika ada, jika tiada, xpayah buat]
  6. Apa yang anda rasa menariknya guna advertlets [jika xmenarik, nyatakan kenapa]
  7. Bubuh link ke entry ini dalam post korang
  8. Dah siap, tinggalkan link korang yang dah dipublish dalam ruangan komen blog ini.
  9. Then emailkan nama penuh, link blog, no tepon + alamat ke email bro – Broframestone@gmail.com

Ok, sonang aje itu.

Bicara Bro : Bro sekarang nak buat kajian mengenai advertlets, dan feedback dari korang amat bro perlukan. So korang bagi la feedback yang boleh membantu dan bro kongsikan kepada semua.

Pastikan feedback anda menarik dan bukan sekadar 3-4 patah perkataan.

Eh, gift away bro bukannya 4 hot chick di atas ek. Dah penuh kouta bro he..23x Jangan jeles.

Mereka yang telah join gift away bro :-

  1. Puteri Kasih
  2. Abg Yen (Eday)
  3. Razis
  4. Bambam
  5. Izzaty Hedry
  6. JiwaMuzik
  7. Apis
  8. muhammad fakhruddin
  9. namia
  10. Muje
  11. Bom321
  12. Titan
  13. Zahidah Wahid
  14. Ameno World
  15. Munira Raksasa
  16. Penyubiru
  17. Wandisini
  18. 2DayBlogger
  19. ..
  20. ..

Tutup? Selagi ade benda yang bro boleh jadikan gift away.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

101 thoughts on “Gift Away BroFramestone Buat Blogger Yang Menggunakan Pengiklanan Advertlets

    1. if ade pakai advertlets tetap leh join… asalkan aktif dan bukan join tapi x aktifkan iklan advertlets

    1. ok xpe.. bro nak tengok pendapatan harian je… bukan nak tengok pendapatan penuh…

      sebab bro nak tahu sehari berapa korang leh dapat he..23x

    1. bro jumpa baru2 nie xsempat nak tanye…

      dia pakai ilmu ape entah, asal nak jumpa n tanya pasal nie je…

      mesti terlupa dan sembang pasal hal lain nie…

      mu ke yang rm1000 tue..??

    2. ai..timbul balik kisah lama ni?ek?rasanya isu tu kena direct contact ngan Josh terus le..sebab kes RM1K++ cashout ni tak dapat keluar tu dah lama sangat..

      tu yang aku dah mls nak letak memane lagi ads dari depa..taktau ar kot satu hari nanti terbukak ke pintu hati..hehehe

    1. wah tanye hadiah la pulak..

      bro ade dapat benda lebih dari advertlets tue yang bro nak share..

      dalam masa yang sama nak dapatkan feedback

    2. he..23x gift away biasa2 je nie.. bukan gempak2 hadiahnya..

      if ade rezeki lebih, semua yang join akan dapat

  1. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog…see u there..cheers

  2. saya daftar tp tk aktif pun , tk pe bagus jugak bro buat mcm ni nk tengok dan survey cam no iklan adverlets hehe.. bro inity sy dh lulus..

    1. wah..wel kome tu innity ek.. moga dapat lebih banyak channel.. bro xdapat banyak channel tue pasal kurang masyuk sekarang nie T-T

      nie tengah nak kaji pasal advertlets

  3. Pingback: Kerja Gila
    1. he..23x bro bukan nak tahu ape yang menarik,, cuma nak tahu pendapat korang pasal advertlets je

  4. Wahai bro yang kacak, kalau tak tempek gambo bro dengan 4 hot chicks tu boleh tak?

    Bukan saya takut terancam dengan kehenseman bro tu, takut tergugat iman pembaca blog yang tengok gambo hot chicks tu…hehehe

    1. ok, masih ada masa lagi :) selagi ade benda yang boleh bro berikan as gift

    1. he…23x buat ape nak lancap.. baik bro buat stock bini je.. cukup dah nie

    1. ok xpe… nie just nk dapatkan feedback dari mereka yang menggunakan advertlest

    1. boleh je nk guna.. cuma cam kurang valid je la.. sebab nak tengok earning terkini…

      terutama earning harian… nak yang terkini

      mu pun masyuk gak kan

    2. ok. nnt berkesempatan aku try paparkan earning harian. tapi kalu aku tak letak gambar bro bersama hot chik tu takpe kan? Kan? hehe..

    1. xboleh la.. sebab bro nak dapat feedback yang berkualiti n update to date untuk bro buat kajian nie

  5. KA dah pasang iklan tu, will see that if betul ke kata mereka, KA susah nak dengar cakap org so KA cuba sendiri, if +ve kata mereka kurang tepat, if else memang la apa kata blogger-blogger lain.. :)

    tak mahu tegakkan benang yang basah batter KA cuba sendiri.. kan bro :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *