You are here
Home > Uncategorized > Pendapatan Harian Dari Advertlets

17,459,909 total views, 3,076 views today

Pendapatan Harian Dari Advertlets

Atas permintaan beberapa orang blogger, bro terpaksa rela menempek print screen pendapatan harian dari Advertlets di blog bro.

Bro belum mampu menjana pendapatan yang menarik seperti blogger-blogger lain.

Dengar cerita ada yang dapat jana dalam berbelas ringgit dalam masa seminggu. Ada juga yang mampu jana hampir rm100 dalam masa beberapa minggu.

Bro hanya mampu jana seperti mana yang korang nampak dalam screen shot di atas.

Sekarang ini, bro tengah menjalankan kajian mengenai Advertlets dari beberapa feedback yang bro dapat dari segmen bro sebelum ini. Jika anda pengguna Advertlets, bro amat alau-alukan perlibatan dari korang.

Bicara Bro : Bro sekarang rajin bebeno join contest.

Ini ada satu contest dimana pemenang dipilih sepanjang hari Isnin, Rabu & Jumaat selama 4 minggu berturut-turut. Nak join..?? Klik sini je.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

58 thoughts on “Pendapatan Harian Dari Advertlets

    1. bro pula tengah buat kajian nie… hope mampu mengoptimizekan pendapatan dari Advertlets

    1. advertlets xikut klik, even xde orang klik pun kita mampu dapat duit juga…

      cuma ramai yang merunggut advertlets jenis bayar lewat…

      nuffnang pun xsayang bro.. tue pasal bro berpindah ke innity…

      now tengah mengkaji pasal advertlets

    2. bro sekarang dah pakai innity dah nak masuk 3 bulan dah…

      bro pun kecewa dengan nuffnang, itu pasal berpindah tue.. walaupun dah bertahun bersama dan banyak event dorang bro pergi

    1. he..23x kenyataan huhu

      bro hanya mampu kongsikan tip dan panduan je… bro dah jumpa sorang yang mampu jana berbelas ringit sehari dari advertlets

    2. ada la.. salah seorang yang join segmen bro sebelum ini..

      ada masa selak la entry sebelum ini.. tapi bro belum updatekan lagi list terbaru

    1. kalau macam tue, boleh la join giveaway yang bro anjurkan ek..

      cuba tengok entry terdahulu.. baru beberapa orang join

    1. sikit je tue, bro tengah nak buat kajian cam mane ade yang dapat beringit-ringit sehari huhu

    2. nak dapat ringgit-ringgit sehari. senang aje. pastikan minimum impression lebih dari 5000 setiap hari. kalau dapat 5k..RM2-RM3 dalam tangan dah tu..

    1. wah, ramai yang ajak bro join ymad nie huhuu

      insya’lah ada masa nanti bro join.. nak study habis pasal advertlets nie dulu 🙂

    1. xboleh la.. xmembantu kaji selidik bro la cam tue…

      sebab bro nak tahu pendapatan harian..

    1. ramai blogger yang takut nuffnang marah… adeh.. bro xheran sangat dengan nuffnang tue..

      bro pun boleh marah

    1. Yg tue bro xpasti, power gak ilmu die.. bukan bro je.. yg lelain pun dtg nk bertanya benda yang sama.. tapi mesti terlupa bila dah syok bersembang dengan die

Leave a Reply

Top