September 22, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

10 thoughts on “Missing In Action

    1. xde pe2 huhuhu.. life error je

      tertibe nampak pasal Rohaizad.com

      kalau la bro jadi ke johor semalam, mesti dapat lepak dengan dia…

    2. aku sebetulnya ada beberapa kali mengalami masalah nak tinggalkan komen kat blog bro ni. aku tak tahu samaada aku yang bermasalah atau blog ni. bila nak tinggalkan komen kadang-kadang jadi hang.
      oh..ye ke. tak ada rejeki nak jumpa lah. aku duk KL. jauh gile kalau nak lepak kat sana.hehe..

    3. oh ye ke.. pakai browser ape ek.. chrome ke…??

      if pakai firefox.. remove cookies dulu ek…

      bro dok perak je.. kenkadang turun KL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *