September 27, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

14 thoughts on “Live : vlog Di Taman Seri Empangan

    1. Klu perempuan yang merindui bro lagi suk a he…23x NMR bro upload kat fan page bro ek

    1. rindu?? owh… rindu jugakkk…-.-‘

      my tak dtg cane nk wat segmen agagaga…

      dgn 1tube ke bro?? bile la my dpt chance bervlog plak kan hehe

    2. insya’lah akan datang mesti ada punya.. bila dan bagaimana…??

      tunggu huhuu

  1. bro fremston : akhirnya dapat jugak kita bertemu…(”,) memang happy lah tadi bro…lain kali kita jumpa lagi…semoga ikatan persahabatan antara kita semua makin kukuh dan akrab..insyaAllah…

    1. Insya’lah lepas nie.. bro maybe akan aktif dalam dunia blogging seperti dahulu…

      dahulu…??

      yup seperti dahulu… cam mnae tue?? mane leh cerita he..23x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *