October 22, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

44 thoughts on “Bro Tiada Apa-apa Ikatan Dengan Jutawan Blogger, RedMummy

    1. alamak.. xupload2 lagi sampai la nie.. if xde pe2 by esok pagi bro uploadkan ek…

      bro wakilkan semua blogger dalam salam yang bro sampaikan pada die

    1. he..23x bro n heliza kan kenalan…

      xnak la die kecewa bro xdatang… yang pasti die ade mention nama bro as wakil dari blogger

    1. ops he..23x adeh.. mane tahu nie T-T tertibe bro termalu la pulak

      he..23x dalam masa sebulan je.. dah 3x bro jumpa die..

    1. entah… xtau tang mane yang di cut kan he..23x

      mu tanye la kak red.. kuar panggung dok tersengih sorang2 je

    1. bukan tamak la…

      cam ka red.. memang die invite untuk join sama…

      cam heliza.. die personally contact bro untuk attend even dia.. nnt bro share info n pic pasal event tue…

      maaf.. bro tidak tamak.. 3 hari straight di Kl dengan evbent berkaitan blogger…

      if ade masa.. moh join Sahabat Blogger di facebook.. sudah ade 4000 ahli n bro merupakan salah seorang admin di sana :)

    2. ade je blogger kat terangganu wat gath.. rasanya hujung minggu nie ade kot yang buat kat sane..

      nk tahu info lebih.. join group sahabat blogger di FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *