You are here
Home > Iklan > Jemputan Ke Majlis Pelancaran “Status” Single Heliza Helmi

17,453,563 total views, 6,032 views today

Jemputan Ke Majlis Pelancaran “Status” Single Heliza Helmi

Semalam bro dihubungi oleh Heliza Helmi secara personal untuk menghadiri majlis pelancaran single terbaru dari beliau dan juga sambutan hari jadinya.

Ini kerana bro tidak menjawab invitation dari manager die iaitu kak Zeq.

Seperti yang bro dimaklumkan,

Majlis ini diadakan sempena majlis perlancaran single terbaru dari Heliza Helmi dalam masa yang sama menyambut ulang tahun kelahirannya beberapa minggu sudah [lewat sudah ija oii]

Dalam masa yang sama ada pertunjukan fashion Busana Heliza Helmi oleh Yasalma.

Dan Heliza akan menyanyikan 3 lagu terbarunya iaitu:-

  1. Cuma Aku
  2. Chord G
  3. Kau Selamanya
  4. lagu-lagu beliau yang lain

Di sini bro sertakan sekali detail pasal majlis ini

RM50 Per Person
Theme: RED & WHITE

Contact Information: SHE 012-2726042, KECU 019-6932488
Payment Account Number: MAYBANK 114012140800 (SUHAILA ASMUNI)
Payment Due Date: 18/2/2011

Location : Bora Ombak.

Maklumat lanjut boleh klik di sini.

Bro sudah confirmkan kehadiran semalam,

sepanjang majlis ini, Bro dan juga Ben Ashaari akan berada di sana. If rasa nak jumpa dengan kami, sudi-sudi la roger kami.

Iklan khas buat mereka yang sikit-sikit nak jeles dengan hubungan bro dan Heliza

Ija  : Salam.. Bro.. Ada x kak zeq invite bro utk befday bash sabtu ni kul 3-6 ptg kat bora ombak?
Bro : w’salam.. ade aje.. kenapa ek ija

Ija  : Boleh dtg?
Bro : Insya’lah, if free bro akan datang berdua
Ija  : Bro confirmkan nak g 2 org kan? Nt ija bgtau kak zeq.. Tema merah putih

Bro : dtg tangan kosong.. ija kesah x..??
Ija  : Kesah.. Haha.. Xkecah la bro 🙂

Pssssttttt : perbualan seterusnya adalah rahsia dan berbentuk peribadi.. Memang tak boleh dikongsi

Bicara Bro : Ada yang tidak selesa bro rapat dengan Heliza Helmi.

Maaf kami hanya kawan, tidak lebih dari itu. Bro hormat dia as artis dan dia hormat bro sebagai blogger + member dia.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

50 thoughts on “Jemputan Ke Majlis Pelancaran “Status” Single Heliza Helmi

    1. eh… xperlu la jeles.. kata kawan, so dia invite as kawan sebab die tahu memang susah nak jumpa bro & dia pun bz…

      insya’lah bro sampaikan..

      jangan risau, dia mesti akan baca komen kamu ini 🙂

    1. dekat dengan Ampang Point.. Kalau naik putra LRT turun kat KLCC or Ampang Park. Then naik bas or teksi.

      Dah dekat dah tue

    1. fb die memang penuh… bro pun die yang addkan… 🙂

      xpun like fan page die.. pe2 boleh tegur di sana or di twitter @helizahelmi

    1. jeles positif xpe..

      pe2 pun bro bukan jenis makan sorang.. teu yang nak invite yang lain join sama…

    1. boleh kot.. pe2 pun hubungi pihak penganjur ek…

      xpun jom gabai ahadnye.. confirm leh bawak anak.. coz bro yang handle he..23x 🙂

    1. he..23x bro dengan heliza hari2 sembang.. kenkadang die yang tazkirah bro he..23x

      xkisah2 pun 🙂

      oh ye ke.. baru nk ajak Gabai ahad nie

Leave a Reply

Top