Semalam bro dihubungi oleh Heliza Helmi secara personal untuk menghadiri majlis pelancaran single terbaru dari beliau dan juga sambutan hari jadinya.

Ini kerana bro tidak menjawab invitation dari manager die iaitu kak Zeq.

Seperti yang bro dimaklumkan,

Majlis ini diadakan sempena majlis perlancaran single terbaru dari Heliza Helmi dalam masa yang sama menyambut ulang tahun kelahirannya beberapa minggu sudah [lewat sudah ija oii]

Dalam masa yang sama ada pertunjukan fashion Busana Heliza Helmi oleh Yasalma.

Dan Heliza akan menyanyikan 3 lagu terbarunya iaitu:-

  1. Cuma Aku
  2. Chord G
  3. Kau Selamanya
  4. lagu-lagu beliau yang lain

Di sini bro sertakan sekali detail pasal majlis ini

RM50 Per Person
Theme: RED & WHITE

Contact Information: SHE 012-2726042, KECU 019-6932488
Payment Account Number: MAYBANK 114012140800 (SUHAILA ASMUNI)
Payment Due Date: 18/2/2011

Location : Bora Ombak.

Maklumat lanjut boleh klik di sini.

Bro sudah confirmkan kehadiran semalam,

sepanjang majlis ini, Bro dan juga Ben Ashaari akan berada di sana. If rasa nak jumpa dengan kami, sudi-sudi la roger kami.

Iklan khas buat mereka yang sikit-sikit nak jeles dengan hubungan bro dan Heliza

Ija  : Salam.. Bro.. Ada x kak zeq invite bro utk befday bash sabtu ni kul 3-6 ptg kat bora ombak?
Bro : w’salam.. ade aje.. kenapa ek ija

Ija  : Boleh dtg?
Bro : Insya’lah, if free bro akan datang berdua
Ija  : Bro confirmkan nak g 2 org kan? Nt ija bgtau kak zeq.. Tema merah putih

Bro : dtg tangan kosong.. ija kesah x..??
Ija  : Kesah.. Haha.. Xkecah la bro :)

Pssssttttt : perbualan seterusnya adalah rahsia dan berbentuk peribadi.. Memang tak boleh dikongsi

Bicara Bro : Ada yang tidak selesa bro rapat dengan Heliza Helmi.

Maaf kami hanya kawan, tidak lebih dari itu. Bro hormat dia as artis dan dia hormat bro sebagai blogger + member dia.