February 28, 2021

Si Manis Pemenang Contest Yang BroFramestone Anjurkan

Entry ini khas buat pemenang contest yang baru-baru nie bro jalankan.

Tahniah buat beliau yang berjaya meneka jumlah cash out Nuffnang bro dengan tepat mengalahkan 47 peserta yang lain.

Dengan 2 hint yang bro berikan, dia mampu meneka dengan tepat.

Apa-apa pun tahniah.

Di sini Bro sertakan sedikit info mengenai pemenang

Nama Penuh Fitri Asikin [sedap namanya], berasal dari Terengganu dan no telefon 01#-####### [amboi korang, nak no tepon je ek].

Masih berlajar & belum di tanda lagi [moga di permudahkan perjalanan hidupnya] dan menyukai warne pink…

Now blog beliau sudah mempunyai domain sendiri sebagai hadiah memenangi contest yang bro jalankan iaitu www.fittiariri.com [jemput2 la singgah jika nak berkenalan tetapi bukan nak mengorat ek]

Domain atas tajaan NetKL Network [jika berminat nak memiliki domain sendiri or mempunyai blog berhosting, boleh hubungi bro]

Hadiah lain pula dari Kak Ina KL & juga Suffer8zine.

Bicara Bro : Masih ada contest untuk memengi Domain percuma  sedang berlangsung di Khaizarien.com [if xsalah bro hari nie last kot, moh la join, siapa tahu kot2 dapat kan]

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

22 thoughts on “Si Manis Pemenang Contest Yang BroFramestone Anjurkan

    1. masih ada banyak lagi bunga2 di luar sana…

      pergi la petik sekuntum.. bukan amik madu sahaja ek

    1. eh sama2…

      ada yang datang nak berkenalan x..??

      pe2 pun jangan bagi no tepon.. nanti dorang ngurat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *