September 27, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

55 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Posisi Semasa Tidur Bersama

    1. apa yang lucahnye.. nampak beno kamu telah membayangkan..

      yup malam jumaat.. baru lepas baca yasin

    1. kenapa ada..??

      tue maknenye mu dah patut masuk tidur sekarang nie.. xbaik melewat-lewatkan he…23x

      ok jaz.. mahu lelap dulu

    1. ops.. dah terbayangkan ke… alamak.. kan bro dah pesan.. jgn bayangkan he…23x

      anyway thank coz sudi terjah ke blog bro

      sudi2 la sokong segmen status malam jumaat di blog bro.. dah nak dekat setahun dah nie

    1. ops.. mane ade ditutup.. kan nampak tapak kaki je..

      nampak sgt mu terbayangkan.. tue pasal nampk cam ade yang ditutup

    1. osh zuriey.. bro dah pesan jgn bayangkan.. tapi tetap nk bygkan ek

      selamat bace blog bro pagi nie.. kalau malam td.. gamaknye tidur peluk bantal la ek

  1. hoooo…ini memang panas…heehe..

    aku tak perlu bayang2pun…hehe

    yg last tu..tak semestinya tak bahagia…mungkin ada anak kecil yang tidur ditengah…so kaki jauh2 la sikit…please yer…hehehe

  2. Bro, tak dapat bayangkan la..Adakah bermakna otak saya masih suci lagi ataupun saya saya belum layak utk berkahwin???hehe..

    p/s:baru berkesempatan nak komen..hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *