Siapa cakap,

Perempuan sahaja ada masa moody.

Lelaki juga ada masa moodynya iaitu time hormon tak stabil.

Ke, Bro sorang je yang rasa sebegitu.

Dah beberapa hari mood bro tak stabil. Asik nak mengamuk je. Tekanan darah naik mendadak. Mudah mengamuk.

Life makin stress.

Lagi-lagi kalau dia tak balas sms. Belum lagi angkat tepon ataupun tegur di facebook.

Dah hampir seminggu. Ok fine, bro amat merinduinya (hati bertaman juga ek). Nak buat macam manakan. Rasa begini bukan diminta, ianya datang tertiba. Terutama kepada orang yang normal macam bro.

Tension punya pasal.

Bro naik Genting. Book hotel pukul 3 (free je). Tapi petang dah balik KL semula. Mungkin sebab bosan kot.

Kalau rasa tak nak angkat tepon or balas sms. Pulangkan hp tue balik. Nak bagi pada orang yang lebih memerlukan he..23x

Bicara Bro : Sorry, bro tak stabil.

Rasa nak campak je laptop ini daritingkat 7. Then esok pergi cari laptop baru. Hp pun sama juga. Nak cari hp lain.