October 28, 2020

Dalam 10 Katakan 1 Nombor Kepada Ku

Nyatakan kepada ku,

Dalam 10, katakan 1 nombor..

Terasa lawak bila melihat video klik ini di blog Yanmie Online.

Boleh gelak sorang-sorang bro tengok video nie [time tengok sorang-sorang la kan].

Siapalah pelakonnya ek. Cam pernah tengok. Nie petikan dari cerita ape ek? Ada sesiapa yang tahu x??

Pe2 pun layan dulu video ini,

Bicara bro : Apa tajuk cerekarama malam nie ek

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

26 thoughts on “Dalam 10 Katakan 1 Nombor Kepada Ku

  1. Salam,

    hahahahhaahahhaaaaa……gelak guling2 tgk video nie masa pertama kali, pagi2 sblm start buat keje rumah, tak pasal2 rajin pg tu, cergas je sambil2 layan clip nie…

    hahhaaa…*adoiii gelak tak over lak* minta ampun yea!

    btw thanks for da link :)

    1. gelak la yan.. ok je.. bro xde masalah jika ade orang nak gelak puas2 di blog bro nie…

      sama2.. nie kes tgk kat blog yan la nie

    1. bro mula2 ingatkan lagu india.. or di alih bahasa ke bahasa melayu..

      sekali memang bahasa melayu la kan

    1. bro sampai la nie dok cakap gaya cam dorang he…23x

      tgh tgu nk cuci minda semula.. bagi fresh xmahu terikut2 dah

    1. he..23x bro xlarat nk golek2 dah.. xpasal2 kerja satu haram xterjalan dok layan gelak je even video dah habis tengok :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *