July 14, 2020

Business Photography


Bro bercadang nak buat business photography,

Sekarang, bro baru mempunyai 2 orang photographer.

Target untuk event photographer, wedding + outdoor shooting. If ada sesiapa yang berminat boleh hubungi bro

Harga belum di tentukan lagi.

Sudi-sudi la bantu bro yang baru nak bertapak ek.

p/s- salah satu business dari syarikat bro

kredit pic to acai (salah seorang photographer bro)

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

13 thoughts on “Business Photography

    1. maksud bro.. bukan takat edit je… harga sekali dengan photobook yang dah siap…

      klu leh buat… anytime je bisnes bro bg kat kamu

      :)

  1. Tahniah bro…tentang photographer, aku akan bawak kawan aku..skg ni aku as a beginner r…pas ad income sket2, baru upgrade….pape pun, same2 r kita membantu..sebab untuk jurugambar company bro, harga tak mahal…apa yang penting, anda berpuas hati dengan hasil kerja kami..i.allah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *