January 16, 2021

Bersawah Bendang Ketika Berbuka Di Tengah Bandar

Sepanjang bulan Ramadhan yang berlalu,

Dalam keserabutan tinggal di ibu kota, bro dan si dia bro sempat juga meluangkan masa berbuka di One Utama.

Tak di sangka pula,

Terdapat pandangan panorama yang memukau di tengah-tengah kesibukan manusia yang berpusu-pusu ke hulu ke hilir menghabiskan duit.

Oh , alangkah tenangnya bila duduk di sini. Terasa cam berada di kampung halaman [even sebenarnye kg halaman bukan cam nie]

Pe2 pun layan pic ini.

Kredit Pic to Khaizarien In D’ House

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

19 thoughts on “Bersawah Bendang Ketika Berbuka Di Tengah Bandar

    1. tau xpe he…23x

      kalau pandai amik gambar n edit sikit2 sure nmpk sebijik cam kat kg kan he..23x

    1. he…23x

      xde gaya cam petani pun… gaya cam mandur ade la kan…

      waduh.. dah lame xbuh gmbr time bro jd petani berjaya dulu he..23x

    1. xpe la.. tgu la 3 hero tue bawak sumi pulak kan he…23x

      yup kat one utama… cantik n sejuk je mata memandangnye…

      sejuk sikit hati coz xdpt book tempat nk berbuka he..23x

    1. huhuhuhu

      ade mase g la amik pic cam2 nie… amik feeling zaman bujang sebelum jadi isteri orang he…23x

    1. he…23x ade je org lain.. cuma x di masukan ke dalam pic

      mne de men bendnag.. men tgkap2 gambar je

  1. ari tue mase pi sana, kontraktor tue tgh buat foundation utk padi..so x nampak lagi hijaunya..tp dlm gambar nampak cam real jea bila siap.
    rasenye ada lagi tak sekarang kat OU tue?

    1. xtau la pulak.. coz pic nie amik lagi 3-4 hari nk raya he…23x

      klu pandai amik pic n buang pe2 yg xpatut.. mmg sebijik cam real he..23x

    1. yup real dari kampung yang di ready make kat One Utama he..23x

      nmpk real kan…

      kmpung bro mane de sawah2 nie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *